Skip to content Skip to footer

Obavijest o terminu fizičke provjere kandidata i strukturiranom intervjuu

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja

            

                                                                                OBAVIJEST

u svezi javnog natječaja objavljenog pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje – Područni ured Pula i web stranicama Javne vatrogasne postrojbe Pula i Grada Pula-Pola te na oglasnoj ploči Javne vatrogasne postrojbe Pula dana 20.04.2023. godine, za prijam u Javnu vatrogasnu postrojbu Pula na radno mjesto vatrogasac-vozač – 4 izvršitelja/ice na neodređeno vrijeme, sljedeći kandidati navedeni pod dodijeljenom šifrom koji su pristupili provjeri kandidata: 

  1. VĐ26527
  2. AP67386
  3. MC89177
  4. DK74277
  5. DB40778

pozivaju se na fizičku provjeru kandidata i strukturirani intervju pri zapošljavanju vatrogasca – vozača koja će se održati dana 18.05.2023. (četvrtak).

Ukoliko vremenske prilike to dozvole mjesto okupljanja kandidata je parkiralište ispod tribine SRC Veruda, Ulica V. Jože 14 u Puli, a sa sobom je potrebno ponijeti sportsku opremu (trenerku i tenisice), a vrijeme okupljanja je u 09.00 sati.

U slučaju lošeg vremena, kandidati će biti pravovremeno obaviješteni o novom terminu provjere.

Molimo kandidate da se prije dolaska na mjesto provjere obavezno jave predsjedniku Povjerenstva za provedbu javnog natječaja na kontakt broj 091/441 00 42.

Strukturirani intervju će se održati u službenim prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Pula, Dobrilina 16, Pula, a nakon obavljene fizičke provjere kandidata.

Svi kandidati će prije pristupanja provjeri dati na uvid osobnu iskaznicu.

Za kandidata koji ne pristupi provjeri fizičke sposobnosti i strukturiranog intervjua smatrati će se da je povukao prijavu na natječaj.

 

 

 

Pula, 11.05.2023. godine

                                                                                                             Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja